Szórakozás

Ez a lány szakítás után mindenkinek elküld egy kérdőívet, a kérdései pedig briliánsak

A szakítás mindig egy nehéz dolog. Sokan hamar túl vannak rajta, de vannak, akik hónapokig, sőt, olykor évekig nem képesek továbblépni. És akkor ott van Katie, aki kérdőívet küld minden szakítás után, hogy kiderítse, mégis mi volt a baj, mi nem működött.

Ha kicsit jobban belegondolunk, akkor az elsőre ijesztő, bizarr, irányításmániás módszer valójában nem is olyan hülyeség.

Hiszen ha őszintén válaszol a másik fél, akkor több információ áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy mi volt a baj, miért lett a vége a kapcsolatnak, hol romlott el. Ez pedig a jövőre nézve rengeteget érhet.

Katie módszerével nem véletlenszerűen tanulunk a hibáinkból, hanem biztos, szisztematikus rendszerben küszöbölhetjük ki azokat a gondokat, amik tönkretették a kapcsolatunkat.

Ahogy a fenti Twitter-bejegyzésből is látszik, Katie egy Google-dokumentumot küld mindenkinek, akivel szakított. Olyan kérdések találhatók benne, minthogy:

  • Mi volt a baj Katie-vel?
  • Mi volt a baj veled?
  • Mikor jött el az a pont, amikor tudtad, hogy ez nem fog működni?

A bejegyzés elég népszerű lett a Twitteren, többen azt írták, hogy ezentúl ők is hasonlóan fogják intézni a szakításukat.

Szerintetek ez jó módszer vagy Katie-nek problémái vannak?

Indy100

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik