Szórakozás

Puskás Peti beleállt az egyik magyar influenszerbe

Puskás Peti köztudottan vegán, tehát nem eszik semmilyen állati eredetű élelmiszert, emellett pedig elkötelezetten állat- és természetvédő. Az X-Faktor mentora folyamatosan kiáll az állatok jogaiért, pont úgy, ahogy tette egyik legfrissebb Instagram-bejegyzésével is.

Gondoltad volna, hogy Puskás Peti ilyen cuki gyerek volt?
A régi családi fotón mégis a szülők a legmeglepőbbek.

Az történt ugyanis, hogy az egyik magyar influenszer szőrmével a nyakában és birkabőr cipővel a lábán arról posztolt, hogy mennyire szeret reggelente a madárcsicsergésre kelni. Ezt persze Puskás nem hagyhatta szó nélkül, így hát megosztotta a véleményvezér lány képét saját Instagram-oldalán, majd elég erősen bele is állt a lány gondolataiba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés, Okt 4., 2018, időpont: 4:45 (PDT időzóna szerint)

Milyen csodás dolog reggelente madárcsicsergésre kelni a természetben megnyúzott állatokkal a nyakban, és halott birkákkal a lábon. Mit gondoltok, létezik ennél nagyobb öngól vagy ízléstelenebb reklám, amit influencer szponzorált tartalomként elkövethet?

– tette fel a kérdést követőinek az X-Faktor mentora, aki természetesen az eredeti bejegyzés posztolójának nevét a személyi jogok védelmében kitakarta.

Kiemelt kép: Instagram/@apuskaspeti

Ajánlott videó

Olvasói sztorik