Szórakozás

Vasvári Vivien egy hajszállal maradt le az olimpiáról

Vasvári Vivient a Feleségek luxuskivelben műsorból ismerik a legtöbben, kevesen tudják róla, hogy gyerekkorától atletizált, 13 évesen már magyar bajnok volt. Édesapja is futó, szerda reggel közös interjút adtak a Digi Sport műsorában

Vasvári nagy lelkesedéssel beszélt a futásról és a sportról, szerinte a sportnál csak egy fantasztikusabb dolog van az életben, az, ha gyerekeket szülünk. Saját gyermekeire nem erőltetné rá az élsportot, de szeretne nekik minél több lehetőséget megmutatni, így Arianát is ösztönzik, hogy próbáljon ki különböző sportokat. A nagypapa szerint az egészség a legfontosabb, ha sportról van szó.

Vasvári Vivien egy sérülés miatt maradt le az olimpiáról. Korábban edzője úgy gondolta, hogy még túl fiatal az olimpiához, majd a következőn indítják, de utána jött egy sérülés, amit tragédiaként élt meg, fél éven át félrekezelték, mai napig érzi az egykori izomszakadást. Utána még próbálkozott atletikával, de a futáshoz nem tudott visszatérni. Mai napig jelen van életében a sport, jár edzőterembe és futni, de versenyszerűen már nem szeretne ezzel foglalkozni.

Sose voltam az, aki feladja. Az álmainkért, céljainkért harcolni kell, teljesen mindegy, hogy az milyen tevékenység. Nekem nagyon nagy kudarc, ha valami nem sikerül. Veszteni is tudni kell, emelt fővel, de hozzá voltam ahhoz szokva, hogy nekem mindig nyernem kell.

Édesapja jobban örült volna, ha marad a sportnál, versenyein jobban izgult érte, mint ő maga, de fontos neki lánya boldogsága, így elfogadja, hogy más irányba vitte az élet.

Kiemelt kép: Instagram / @vasvariviven

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik