Szórakozás

Élőben fogja közvetíteni szülését az Instagramon ez a 3 gyerekes anyuka

A 30 éves ausztrál nő így akarja leküzdeni szorongását, amit szülés okoz. És felhívni a figyelmet a terhességgel járó mentális problémákra.

Pár hónapja voltam terhes, amikor eldöntöttem, valami teljesen őrült dolgot fogok művelni. Élőben fogom közvetíteni a vajúdásom az Instagramon

írta a Kidspot ausztrál oldara a Melbourbe városában élő Jessica Hood.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@houseofhoods_) on Sep 11, 2018 at 2:02am PDT

A háromgyermekes anyuka a Metro című brit bulvárlapnak elmondta, nagyon megrémült, amikor megtudta, újra gyereket vár. Korábbi terhességeivel ugyanis nagyon megszenvedett, és ráadásul több egészségügyi problémától is szenvedett.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@houseofhoods_) on Sep 2, 2018 at 7:43pm PDT


Folyamtosan kórházban kellett feküdnie epehólyagproblémák miatt, és súlyos szorongás is gyötörte, és még abban sem volt biztos, hogy szervezete hogyan fog reagálni az újabb terhességre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@houseofhoods_) on Sep 24, 2018 at 1:29am PDT

Júniusban aztán megtalálta a megoldást, amivel le tudja győzni szorongását, amit tavaly gyógyszerekkel próbáltak kezelni. Kitalálta, hogy élőben fogja közvetíteni negyedik gyermekének megszületését. A nő ígérte, mindent meg fog mutatni, egyet kivéve. Azt nem közvetíti majd a decemberre kiírt szülés alatt, amikor elkezdni a kitolási szakaszt. Ezen kívül minden egyes részletet be fog mutatni, az első tolófájások kezdetétől, a kórházba történő utazáson át a tolási szakasz kezdetéig. És azt is, amikor átvágják a köldökzsínort.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik