Szórakozás

A fiatal egyetemista lány azt hitte, hogy az új szobatársa zenekarokkal plakátolta ki a falat, de aztán kiderült a titok

Egyetemre menni mindig egy nehéz döntés. El kell szakadni a családtól, új közegbe kerül az ember, pláne igaz ez, ha a el is költözünk otthonról. Egy fiatal, a neve elhallgatását kérő lány valami hasonlókon ment keresztül az elmúlt időszakban.

A fiatal lány kapcsolata az új szobatársával finoman szólva sem indult zökkenőmentesen. Az egyetemi hallgató mikor először találkozott a lakótársával, rögtön megütötte a szemét a falon lévő temérdek poszter. A lány azt gondolta, hogy a lakótárs nagy rajongó és a falon szereplő régi fotókon régi együttesek tagjai láthatók.

Azt hittem, hogy hipszter.

mondta a lány a Slat-nek.

A titokra akkor derült fény, amikor egy barátnő jött látogatóba, aki teljesen kiakadt, hogy milyen fotókkal van kiplakátolva az apartman fala. Kiderült, hogy a csendes lakótárs valójában nem a zenekarokért rajong, hanem a sorozatgyilkosokért.

A fotókon pedig nem zenészek vannak, hanem a legbrutálisabb bűnözők, például a rettegett Ted Bundy.

Mikor a lány megkérdezte a szobatársát, hogy erre ugyan miért van szükség, akkor erre válaszolni sem volt hajlandó. A helyzet ettől aztán még ijesztőbb és feszültebb lett.

A lányok viszonya onnan nem volt a legjobb, de azóta már sikerült rendezniük a konfliktust. A szakértők szerint az, ha valaki sorozatgyilkosokért rajong, nem feltétlen jelent mentális problémát. Sokan rajonganak a horrorért is, ez a fajta rajongás is valami hasonló indíttatásból táplálkozik.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik