Szórakozás
hutoszekreny(960x640).jpg (Array)

Egy amerikai nő visszavitte a megvásárolt hűtőt, de valami nagyon fontosat hagyott a fagyasztóban

24.hu
24.hu

2018. 09. 25. 16:24

A híradások érthető okokból nem közlik annak a nőnek a nevét és az életkorát, aki véletlen majdnem 10 millió forint értékű dollárt hagyott egy visszavitt hűtőszekrény fagyasztó részében. A nő a saját elmondása szerint azért tette a jégkockák helyére a megtakarítását, mert úgy gondolta, hogy egy lakástüzet nagy valószínűséggel a hűtő biztosan túlélné.

A nő azt is elárulta, hogy azért nem bankban tartja a pénzét, mert a szklerózis multiplexe miatt nehezére esik sűrűn bankba járkálnia.

A nő a Costcóban egy olyan hűtőt keresett, amelynek az ajtajai az ő korlátozott mozgóképessége mellett is tökéletesen működjenek, de otthon azt vette észre, hogy a hűtő sérült, ezért kérte az áruházat, hogy cseréljék ki neki. A szakemberek hamar ki is jöttek a helyszínre, így kevés idő maradt a fagyasztó kiürítésére. Az már csak az áruházban derült ki, hogy a hűtőben nem kevés pénz van, egészen pontosan 35 ezer dollár.

A lányom azt hitte, hogy én vettem ki a pénzt, én meg azt hittem, hogy nála van.

mondta a nő, akinek sajnos nem volt szerencséje, mert a Costco szerint a hűtőben semmilyen pénzt nem találtak. Az ügyben per is indult, a nő beperelte az áruházat, mivel állítása szerint nem vizsgálták át megfelelően a tőle visszavett árut.

Ki ellenőrzi ezeket az embereket?! Nem tudom magamtól pótolni azt a pénzt, ki fogja nekem ezt visszafizetni?

zárja a pórul járt asszony.

Az ügy jelenleg is tart, jogerős ítélet nem született.

Munchies

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.