Szórakozás

Meglepő, de nem Kylie Jenner posztolja a legbutább dolgokat

Kylie Jenner szeptember 19-én Twitter-oldalán adta a világ tudtára, hogy életében először kipróbálta a gabonapelyhet egy kis tejjel felturbózva, ez pedig olyan hatással volt rá, hogy gyakorlatilag az egész élete megváltozott. És bár azt gondolhatnánk, hogy a Kardashian-Jenner klán legfiatalabb tagja ezzel a bejegyzéssel olyan magasra tette azt a bizonyos lécet, hogy az szinte már megugorhatatlan, valójában találkozhattunk már ettől durvább celeb posztokkal is. Ezekből mutatunk most egy párat. 

Kylie Jenner elárasztotta az Instagramot régi képeivel
Többek között Bella Hadid és Jordyn Woods is szerepel a fotókon.

Jenner amúgy később megmagyarázta, hogy valójában már evett gabonapelyhet korábban is, de sosem próbálta még tejjel együtt fogyasztani. Eddig gyakorlatilag mindig – szárazon – elrágcsálta a pelyheket, szóval ha úgy vesszük, talán még érhető is, hogy miért volt rá ekkora hatással az egész esemény.

Kourtney Kardashian

Ha már Kylie Jenner, akkor álljon itt legidősebb nővérének, Kourtney Kardashiannek egyik millió dolláros kérdése, amit természetesen Twitteren kérdezett meg a közösségi oldal felhasználóitól.

A hangyáknak van péniszük?

– tette fel a kérdését még 2010-ben Kardashian, mi pedig így, nyolc év után is csak bátorítani tudunk mindenkit, aki esetleg tudja a választ, hogy segítse ki Jenner nővérét.

Lindsay Lohan

Mielőtt Míkonoszra költözött volna, hogy ott elkészítsék róla az évszázad LEGJOBB videóját, Lindsay Lohan Twitteren köszöntötte a Facebook-felhasználókat. Igen, jól olvasta, Twitteren a Facebook-felhasználóit. Bár a bejegyzést azóta már törölték, a közösségi oldal egyik tagja, Johnny Cyrus megmentette a világnak. Köszönjük, Johnny Cyrus!

Hello Facebook! Igen, itt valóban Lindsay. Üdvözöllek titeket a Facebook-oldalamon.

Brtiney Spears

Bár tehetünk úgy, mintha meglepődtünk volna azon, hogy Britney Spears is ezen a listán van, valójában mind számítottunk rá. És hogy melyik bejegyzésével érdemelte ki magának a helyet? Hát azzal, amelyben egyszerre írt a globális felmelegedésről és Lady Gagáról, mindenféle összekapcsolódási pont nélkül.

Van bárki, aki azt gondolja, hogy a globális felmelegedés jó dolog? Szeretem Lady Gagát! Szerintem ő egy nagyon érdekes művész

– írta még 2011-ben közösségi oldalán Spears.

Nicki Minaj

Azon kívül, hogy rendszeresen generál balhét Twitteren, Nicki Minaj azt is simán megkérdezi közösségi oldalán, ami másnak – mondjuk nem véletlenül – eszébe sem jutna.

Oké fiúk. Mekkora a golyótok mérete?

– tette fel például a nagyon a fontos kérdést még 2013-ban.

Kris Jenner

És végül pedig Kris Jenner, akinek természetesen megérdemelt helye van ezen az illusztris listán, leginkább azért, mert lányához hasonlóan ő is furcsa kapcsolatot ápol az ételekkel.

Úgy érzem, mintha egy hatalmas fasírt lenne bennem.

Kiemelt kép: Erik Voake/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik