Szórakozás

Catherine Zeta-Jones elárulta, hogyan ismerte meg Michael Douglast

Bár még „csak” 18 éve házasok, Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas már 22 éve ismerik egymást. Kapcsolatukról már több ízben meséltek, megismerkedésünk sztoriját azonban most születésnapjuk alkalmából – mindketten szeptember 25-én születtek –  az E News idézte fel.

Catherine Zeta-Jones lányával együtt énekel Michael Korsról
Majdnem olyan jók, mint Hiro és ByeAlex.

Az Oscar-díjas színésznő 2001-ben volt Larry King műsorának vendége, ahol elárulta, először megijedt, mikor megtudta, hogy Douglas meg akar vele ismerkedni.

1996-ban ismerkedtünk meg a Deauville Film Fesztiválon. Azt mondták nekem, hogy Michael találkozni szeretne velem. Egy kicsit ideges voltam, mert nem tudtam, hogy miért akar velem találkozni

– mesélte Zeta-Jones, akit végül Antonio Banderas és Melanie Griffin mutatott be későbbi párjának.

A bárnál találkoztam vele és teljesen úriember voltam. Egy fél óra múlva azt mondtam neki, hogy én leszek a gyerekeinek az apja. Jó hangzott, de utána azt mondta, hogy »Tudod, sokat hallottam róla és sokat láttam belőled és azt gondolom, hogy itt az ideje, hogy jó éjszakát kívánjak «

– mesélte Douglas, aki is hozzátette, hogy később a bocsánatkérés jeléül virágokat küldött a színésznőnek, ami úgy tűnik, hogy működött.

A színész végül 1999-ben kérte meg a nála 25 évvel fiatalabb Zeta-Jones kezét, esküvőjüket pedig 2000-ben tartották.

Kiemelt kép:  Kevin Mazur/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik