Szórakozás

Németh Kristóf megkérte barátnője kezét

A TV2 A legbátrabb páros című műsorát Máltán forgatták, Németh Kristóf pedig kihasználta a helyszín adta lehetőségeket, és megkérte barátnője, Zita kezét, aki természetesen igent mondott.

Németh Kristóf egyelőre nem akart beszélni a lánykérés körülményeiről a Blikknek:

Azt, hogy mi vagyunk-e a legbátrabb páros, nem árulhatom el, de hogy a legboldogabb igen, az biztos! Van egy híres mondás, hogy ami Las Vegasban történik, az Las Vegasban is marad, de úgy tűnik, ez Máltára nem igaz.

Kapcsolatuk alakulásáról viszont sokat mesélt:

Mivel Zita Szentendrén élt és Visegrádon dolgozik, engem azonban minden Budapesthez köt, hamar döntenünk kellett. Mivel egyre közelebb kerültünk és éreztük, hogy nem akarjuk elengedni egymást, összeköltöztünk. Zita ráadásul Lócit is megkapta, hiszen a fiam szerves része az életemnek. oltunk egy hosszabb dél-ázsiai túrán, amelyről azt szokták mondani, vagy még jobban összeforraszt vagy örökre kettéválaszt. Szerencsére velünk az előbbi történt, de az a hónap is erősítette a kapcsolatot, amelyet a lakásfelújítás miatt egy szállodában töltöttünk.

A műsor felvételét is úgy fogták fel, hogy kapcsolatukat szolgálja, végre megtudhatták, mekkora ereje van a párosuknak együtt.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik