Szórakozás

Kulcsár Edina egészen fiatalon akart anyuka lenni, de elrohant az idő

A modell közösségi oldalán tett eleget rajongói kérésének és arról mesélt, hogy milyen az anyaság.

Kulcsár Edina mindenkit megnyugtatott: csak egy órát volt távol újszülöttjétől
Miután találkozott és fotót készített Terence Hillel, egyből ment is haza.

Kértétek, hogy írjam le az érzéseimet az anyasággal kapcsolatosan! Ennek próbálok most eleget tenni 2 ,,hiszti”, pelenkacsere vagy éppen szopi között! Az az igazság, hogy még mindig keresem a szavakat. Nem tudom hogyan, de a nap 24 órájában le tudnám magamat azzal kötni, hogy csak nézem a kisfiamat, mert egy CSODA! Hihetetlen és egyben fantasztikus, hogy 2 ember szerelméből egy ilyen kis csöppség születhet

– írta Kulcsár Edina, aki azt is elmondta, hogy ha tehette volna, sokkal fiatalabban is gyereket vállalt volna.

Mivel Anyukám 18 évesen szült és nagyon jó a kapcsolatunk, így én is azon voltam, hogy minél korábban anyuka lehessek, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ehhez egy megfelelő apuka is kell… szóval elrohant az idő, de szerencsére nem annyira! A férjemnek köszönhetően 27 évesen ma már édesanya lehetek és családdá válhattunk! Minden erőmmel azon leszek, hogy ha felnő a fiam, akkor azt mondhassa nekem, hogy én vagyok a legjobb anyuka a világon! ( Minden elkényeztetés nélkül.) Továbbra is köszönöm, hogy ekkora szeretettel és érdeklődéssel vagytok az irányunkba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés, Szept 24., 2018, időpont: 5:47 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram/@edinakulcsar_official

Ajánlott videó

Olvasói sztorik