Szórakozás

Vasvári Vivien hosszú posztban reagált a Nyerő Páros győzelemre

Véget ért a Nyerő Páros második évada, aminek győztesei Vasvári Vivien és Fecsó lettek. A luxusfeleség sírva fakadt, amikor kiderült az eredmény, most pedig közösségi oldalán írt arról, hogy hogyan érezték magukat.

Vasvári Vivien és Fecsó lett a Nyerő Páros 2018-ban
Egyetlen szavazat döntött mindenről.

Beestünk ebbe a játékba az esküvőnk másnapján. Nem készültünk fel egymásból, úgy jöttünk, ahogy voltunk, valójában azzal sem voltunk tisztában, mi vár ránk. Három cél vezérelt bennünket: 1. Érezzük jól magunkat. 2. Adjuk magunkat. 3. Ne essünk ki az első körben

– kezdte Vasvári.

Na hát kb. ennek megfelelően csetlettünk-botlottunk, lépésről lépésre haladtunk, de imádtuk az egészet! Szerintem Fecsón láttátok ezt a legjobban! Persze voltak vitáink, hisztiztem-sírtam, de nem mi lettünk volna, ha nem ezt látjátok! Őszintén-tisztán játszottunk minden nap, megjátszások nélkül, mégha ez nektek sokszor nem is tetszett, hogy néha nyers voltam…de ez vagyok én ami a szívemen az a számon. Örültem, hogy rengetegen támogattatok, szurkoltatok nekünk és külön köszönöm a sok-sok üzenetet arról, miszerint pozitívan csalódtatok bennünk. A legtöbbet nekünk ez jelentette…! Persze, ahogy közeledett a játék vége, kezdtük elhinni, hogy akár mi is elnyerhetjük ezt a nemes trófeát. És láss csodát, hiába volt sok nagyon erős páros, a végén mi lettünk a győztesek! Persze kaptunk kommenteket, hogy nem érdemeltük meg, de ahogy Fecsó szokta mondani: A gólt nem kell magyarázni! Továbbá szeretnénk gratulálni minden párnak egy élmény volt benneteket megismerni. Természetesen nem tudjuk, kinek mit hoz a jövő, de a tény az: 2018-ban mi voltunk a Legnyerőbb Páros!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés, Szept 21., 2018, időpont: 11:12 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik