Szórakozás

Földes Eszter kiakadt, mert négy taxiból egy se vitte haza

A színésznőnek nem volt jó napja szeptember 20-án. Pedig csak haza szeretett volna jutni három hónapos kisfiával és kutyájával, de ez elég nehezen sikerült, ugyanis egyetlen taxis sem volt hajlandó felvenni.

Egy 3,5 kg-os kutyussal, babakocsival, benne a 3 hónapos kisfiammal szerettem volna a Hév állomásról hazajutni, ami onnan 6km. 4 autóból, ami az állomáson várakozott, egy sem volt hajlandó elvinni, mondván, kutya nem jöhet. Ez oké…viszont olyan stílusban beszélt az összes, mintha a hátsójából…majd a telefonban a diszpécser követte a stílusbeli példát, és nem küldött olyan autót, ami a kiskutyát elviszi. Gondoltam vannak arrafelé is állatbarát taxisok…de rosszul gondoltam. Az egyiknek felajánlottam, hogy kifizetem az esetleges takarítást, ha kéne a kiskutya miatt, de nem…

– írta közösségi oldalán Földes Eszter, aki babája miatt aggódott leginkább.

Így a 4 férfi a kocsijában tespedve,végignézte, ahogy ott álldogáltam majdnem 1 órát a kisfiammal, aki már sírt, mert éhes volt, míg végül egy ismerősöm jött értünk, hogy hazajuthassunk. Nemhogy nem állatbarátok..de nem is emberbarátok..?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

földes eszter (@xegyszemeszterkex) által megosztott bejegyzés, Szept 1., 2018, időpont: 12:52 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik