Szórakozás

Péniszt villant Batman az új képregényben

Ha az ember nem tudja, mit keressen, elsőre szinte biztosan elsiklik felette, ha azonban többedszerre lapozza végig a sztorit, vagy ha tudja, hová kell pillantgatnia, nem is tévesztheti szem elől Batman, vagyis Bruce Wayne péniszét.

A képkocka a DC új, Black Label sorozatának első füzetében lapul. Ezek a képregények két dologban térnek el a szokásostól: egyrészt a történeteik nem illeszkednek a kánonba, vagyis az alkotók sokkal szabadabbak, másrészt, ezzel szoros összefüggésben, a tartalmuk szigorúan felnőttek számára készülnek.

Fotó: Imgur

A Black Label első, Damned című trilógiájában Batman és John Constantine összefognak, hogy Joker rejtélyes halálának ügyében nyomozzanak. A történet elején Batman amnéziával küzd, s miközben próbálja kideríteni, hogy mi történik vele, anyaszült meztelenre vetkőzik a barlangjában.

A képregénynek van online verziója is, abból azonban a DC kicenzúrázta a denevérpéniszt. A sötét nemi szerv kizárólag nyomtatott kiadványban látható. Illetve most már az interneten mindenfelé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik