Szórakozás

Péniszt villant Batman az új képregényben

24.hu
24.hu

2018. 09. 20. 08:42

Ha az ember nem tudja, mit keressen, elsőre szinte biztosan elsiklik felette, ha azonban többedszerre lapozza végig a sztorit, vagy ha tudja, hová kell pillantgatnia, nem is tévesztheti szem elől Batman, vagyis Bruce Wayne péniszét.

A képkocka a DC új, Black Label sorozatának első füzetében lapul. Ezek a képregények két dologban térnek el a szokásostól: egyrészt a történeteik nem illeszkednek a kánonba, vagyis az alkotók sokkal szabadabbak, másrészt, ezzel szoros összefüggésben, a tartalmuk szigorúan felnőttek számára készülnek.

Fotó: Imgur

A Black Label első, Damned című trilógiájában Batman és John Constantine összefognak, hogy Joker rejtélyes halálának ügyében nyomozzanak. A történet elején Batman amnéziával küzd, s miközben próbálja kideríteni, hogy mi történik vele, anyaszült meztelenre vetkőzik a barlangjában.

A képregénynek van online verziója is, abból azonban a DC kicenzúrázta a denevérpéniszt. A sötét nemi szerv kizárólag nyomtatott kiadványban látható. Illetve most már az interneten mindenfelé.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.