Szórakozás

Lilly Allen könyvben meséli el szexuális bántalmazásának történetét

Bár elsőre azt gondolhatnánk, hogy a mindig mosolygós Lilly Allen élete tele van boldogsággal, ez koránt sem igaz. A brit énekesnőt szexuálisan zaklatták, apjával finoman szólva sem ápolt jó kapcsolatot és még a drogokkal is meggyűlt a baja. Allen ezekről írt most egy könyvet – tudtuk meg a Daily Mailtől.

Lily Allen lónyugtatóval drogozta be magát
Elismerte, hogy ketamint vett be.

A könyvből kiderül, hogy az énekesnő egy buli alkalmával – ittasan – elaludt saját hotelszobájában, majd arra kelt, hogy a zeneipar egyik befolyásos munkatársa meztelenül fekszik rajta. Allen esete sajnos tipikusan ért véget, az énekesnő ugyanis nem mert a bántalmazásról senkit értesíteni, mivel nem akarta, hogy mások ez alapján azt gondolják, hogy nehéz vele együtt dolgozni. De a könyvben említést tesz még a Coldplay frontemberéről Chris Martinról is, akinek viszont hálás, hiszen neki köszönhetően nem durvult el drogfüggősége.

Nem vagyunk szuper közeli kapcsolatban Chris Martinnal, de mindig hálás leszek azért, amit mondott nekem. >> Nem Lily, én nem így látlak. Nem akarok lefeküdni veled. Törődöm veled. A barátod akarok lenni és segíteni akarok neked  <<

– idézte Martin szavait az énekesnő.

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik