Szórakozás

Hollywoodban is létezik még az évtizedekig tartó szerelem

Arra mindenki felkapja a fejét, ha Angelina Jolie és Brad Pitt bejelentik, hogy elválnak, arról viszont már sokkal kevesebb szó esik, hogy akadnak olyan celebpárok is, akik több évtizede bírják már egymás mellett, és eszük ágában sincs szétmenni, vagy legalábbis nem tudunk róla. Pedig az is elég izgalmas, hogy Hollywoodban is létezik még olyan szerelem, ami ha talán nem is tart örökké, de évtizedekig azért igen.

Kyra Sedgwick és Kevin Bacon

Nemrég ünnepelték a harmincadik házassági évfordulójukat. Ennek örömére egy videót posztoltak Instagramra, amiről nehéz eldönteni, hogy kínos, vagy inkább rettenetesen kedves.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon) on Sep 4, 2018 at 9:20pm PDT

1988-ban jöttek össze és még abban az évben össze is házasodtak. Egy évvel később született meg első gyerekük, Travis Sedgwick, 1992-ben pedig Rosie Ruth. Több filmben is játszottak együtt, 2011-ben egy tévéműsorban pedig az is kiderült, hogy nagyon távoli rokonok, pontosabban kilenced unokatestvérek.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Fotó: Bruce Glikas/Bruce Glikas/FilmMagic/Getty Images

Sarah Jessica Parker szerelmi élete már férje előtt izgalmas volt. A 80-as évek nagyrészét Robert Downey Jr. mellett töltötte, majd annak drogrpoblémái miatt inkább szakítottak. Utána egy darabig együtt volt ifjabb John F. Kennedy-vel, aztán végre találkozott Matthew Broderickkel. 1997-ben, huszonegy évvel ezelőtt házasodtak össze. 2002-ben született egy fiuk, 2009-ben pedig ikerlányaik egy béranya segítségével.

Meryl Streep és Don Gummer

Fotó: Steve Granitz/WireImage/Getty Images

Negyven éve! Ennyi ideje van együtt Meryl Streep és férje, ami mondjuk úgy már nem hangzik annyira durván, ha belegondolunk, hogy a színésznő idén volt 69 éves. 1978-ban házasodtak össze, fél évvel azután, hogy meghalt Streep előző szerelme, a színész John Cazale. Meryl Streepnek és szobrász férjének négy gyereke született – Henry 1979-ben, aki zenész, Mamie 1983-ban, aki színésznő lett, majd 1986-ban Grace és 1991-ben Louisa, aki modellkedik.

Tom Hanks és Rita Wilson

Fotó: Rob Kim/WireImage/Getty Images

Tom Hanks és Rita Wilson a 80-as évek elején találkoztak először, amikor Hanks még egy másik nővel volt házas. A színész végül 1987-ben vált el Samantha Lewestől – akivel két közös gyereke van – egy évvel később, 1988-ban, vagyis harminc évvel ezelőtt pedig feleségül vette Rita Wilsont. Két fiuk született, Chester Hanks és Truman Hanks.

A színész 2015-ben egy díjátadón azt mondta, még mindig nem hiszi el, hogy Wilson a felesége, mert ha gimiben lennének, akkor még megszólítani se merné.

Will Smith és Jada Pinkett Smith

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Will Smith és Jada Pinkett Smith a Kaliforniából jöttem című sorozat forgatásán találkoztak először, de végül nem a színésznő játszotta el Smith karakterének barátnőjét. Ettől függetlenül a kapcsolat végül megmaradt valamennyire, 1997-ben, 21 évvel ezelőtt ugyanis összeházasodtak.

Két gyerekük született – Jaden Smith és Willow Smith, akik egy kicsit megszenvedték szüleik hírnevét. Will Smith-nek korábban egyébként volt egy másik házassága, 1992-től 1995-ig volt együtt előző feleségével, abból a kapcsolatból is született egy fia, Trey Smith.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

1995-ben találkozott egymással először Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness, akik egy évvel később, vagyis 22 évvel ezelőtt össze is házasodtak.

A Correlli című ausztrál filmsorozatban szerepelt akkoriban a színésznő, aki hatalmas sztár volt, Hugh Jackman pedig elmondása szerint odáig volt érte, ahogy akkoriban sok más férfi is. Annyira tetszett neki a nő, hogy emiatt nem is beszélt vele, ám egy vacsorán Deborra-Lee Furness megkérdezte Jackmantől, hogy annak mi a baja vele, miért nem szól hozzá, mire a színész elárulta, hogy azért, mert tetszik neki, de megpróbálja elfelejteni, mire Furness közölte vele, hogy neki is tetszik Jackman. Házasságuk után Jackman felesége kétszer is elvetélt, ezért végül az örökbefogadás mellett döntöttek – két gyerekük van, Oscar és Ava.

Cindy Crawford és Rande Gerber

Fotó: Taylor Hill/Getty Images

Bár a 90-es évek elején még Cindy Crawford és Richard Gere voltak Hollywood álompárja, kapcsolatuk mindössze négy évig tartott. 1995-ös válásuk után ismerte meg a modell Rande Gerber üzletembert, akihez 1998-ban, húsz évvel ezelőtt ment hozzá. Két gyerekük született – Presley és Kaia Gerber, anyjukhoz hasonlóan mindketten modellkednek.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik