Szórakozás

Farkasházi Réka: Lelkileg is megviselt a szülés

Június 4-én született meg Farkasházi Réka harmadik gyermeke, aki végül szüleitől a Tamara keresztnevet kapta. A Barátok közt egykori színésznője a Fókusznak adott interjújában elmesélte, miért viselte meg lelkileg kislány születése.

Farkasházi Réka (farkasházi réka, )
Megszületett Farkasházi Réka kislánya
Sárközy Tamara 2960 grammos, 52 centis és anyukája szerint egyszerűen tökéletes.

A kétszeres Fonogram-díjas színész-énekesnőnél harmadik várandóssága során terhességi cukorbetegségget diagnosztizáltak az orvosok, ami miatt nem adhatott életet kislányának természetesen úton.

Lelkileg is nagyon megviselt. Ahogy lehetett odaadtak nekem és megszoptathattam, együtt lehettünk. Ettől függetlenül van egy űr bennem, ezt nem tudom megfogalmazni, ezt nyilván csak az tudja, aki szült természetes úton és műtéti úton is

– mesélte a műsorban Farkasházi, aki azt is hozzátette, szerinte ez a nőknél egy elég kényes téma, amiről ő is csak azért mesél, mert úgy érzi, néha bántják azon nőtársait, akik műtéti úton hozták világra gyermekeiket:

Én is kaptam olyan rosszul csengő mondatot – nem szándékosan -, hogy >> Tudod, Réka nem szült, kiszedték belőle a gyereket <<. Ezek nagyon buta mondatok, nagyon tudnak fájni

– tette hozzá a színésznő.

Kiemelt kép: Instagram/ @farkashazireka

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik