Szórakozás

Ariana Grande törölte a kommenteket, amik őt hibáztatják Mac Miller haláláért

Ariana Grande Instagramján a legtöbb fotó alatt nem lehet most kommentet hagyni – az énekesnő azután tiltotta le a lehetőséget, hogy pénteken délután kiderült, meghalt Mac Miller, az énekesnő exe.

Meghalt Mac Miller
26 éves volt.

Mac Miller halálának oka az első hírek szerint drogtúladagolás, de bővebbet ezen túl egyelőre nem lehet tudni. Mac Miller évek óta küzdött függőségével, Ariana Grande, aki májusban szakított a rapperrel, többek közt a függőséget is jelölte meg a szakítás legfőbb okaként.

Ariana Grande a szakítás óta először beszélt mérgező kapcsolatáról
Az énekesnő kiakadt, amiért őt hibáztatták rapper exe problémái miatt.

A rapper és Grande még májusban mentek szét, de Mac Miller rajongói már akkor kiakadtak az énekesnőre, aki nem sokkal később nár Pete Davidsonnal járt, akivel el is jegyezték egymást. Grandét most Instagramján, kommentekben kezdték támadni és hibáztatni exe halála miatt, így az énekesnő törölte a kommenteket és tiltotta is a további kommentelési lehetőségeket.

A rapper rajongói Twitteren is belekezdtek az énekesnő zaklatásába, többen viszont pont azon akadtak ki, hogy mennyien hibáztatják egy drogfüggő halála miatt Ariana Grandét.

Kiemelt kép: Mac Miller és Ariana Grande / Getty Images/Dave Hogan

Ajánlott videó

Olvasói sztorik