Szórakozás

Sütő Enikő összefutott Stinggel és beszélgettek egy jót

Sütő Enikő július végén ünnepelte a születésnapját, aminek alkalmából Rómába utazhatott. Akkor még nem is gondolta, hogy nem az olasz út lesz a legnagyobb ajándék. Egy véletlen folytán belebotlott nagy kedvencébe, Stingbe.

Sütő Enikő büszkén vállalja, hogy 59 éves
Elárulta, hogy miért néz ki sokkal fiatalabbnak.

Egy véletlen folytán, Rómában találkoztam vele. A délelőtti órákban futottunk össze és egy nagyon közvetlen, rettentően helyes párbeszéd alakult ki köztünk annak ellenére is, hogy egyébként na­gyon védik, legfőképp a zenésztársai. De az univerzum is így szervezte, hogy nekünk találkoznunk és beszélnünk kellett, ráadásul pont a születésnapi utamon

– kezdte a Borsnak Sütő.

Meg kell mondjam, nem va­gyok egy celebfan, csak elfogadom, hogy vannak, és elismerem, hogy van közülük, aki zseniális zenész. De Sting számomra más. Majdnem minden itthoni koncertjén ott voltam, és abszolút érzem, hogy mennyire egyforma gondolkodású velem. Tudom, hogy ugyanúgy vélekedik az emberiségről, ahogy én, és hogy elhivatottan, a művészetén át próbálja kifejezni ma­gát. Ő egy csoda számomra, egy igazi szellemi vezér, akivel spirituális úton érzek rokonságot.

Sting nemcsak zenei elôadóként a kedvecem, hanem a gondolkodásmódja is lenyûgöz.#sting #inspiration #music #happiness

Közzétette: Sütő Enikő Hivatalos oldala – 2018. szeptember 2., vasárnap

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik