Szórakozás

Kristen Stewart káromkodással mutatná be a női szexualitást

Kristen Stewart annyira nem elégedett azzal, ahogy Hollywood, pontosabban az ott készülő filmek bemutatják a nők szexualitását és vágyait, hogy kezébe vette a dolgokat. A People azt írja, a színésznő a Mastermindnak adott interjújában arról beszélt, hogy nekikezdett egy forgatókönyv írásának, amiben a nők is káromkodnak. Stewart idézett is a szövegből, ám a People mindkét abban található káromkodást kicsillagozta, aminek Kristen Stewart valószínűleg nem örülne, mert pont emiatt problémázik. Mi nem fogjuk ezeket kicsillagozni, úgyhogy most mindenki vegyen erőt magán.

A kedvenc mondatom belőle a következő: »Eszembe jutott Sienna Torres, ahogy bedugta a kezét a pinámba, ami annyira tág volt, mint egy száj, ami azt mondja, bazdmeg.« Ez egy olyan dolog, amit az emberek eddig nem szívesen hallottak, de épp itt az ideje ezen változtatni

– mondta forgatókönyvéről Stewart, aki arról is beszélt, hogy Hollywood a nők testével kapcsolatban egyszerűen fél bizonyos szavakat használni. Na hát ezen szeretne most változtatni, többek közt valószínűleg a fenti idézettel.

Kiemelt kép: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik