Szórakozás

Visszatér az Éjjel-Nappal Budapest korábbi főszereplője

ÉNB Kristóf, azaz Törőcsik Dániel, aki a sorozat indulása óta képernyőn volt, tavaly nyáron döntött úgy, hogy négy és fél év után kiszáll az Éjjel-Nappal Budapestből és Némtországba költözik. Az egykori főszereplő azóta tetoválóként dolgozott, de most visszatér és hétfő este már láthatják is a nézők az RTL Klub műsorában.

Kiszáll a sorozatból az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője
Külföldről kapott egy ígéretes ajánlatot ÉNB Kristóf.

A németországi Hamburgba költöztem, ahol tetoválóként dolgozom. Az elmúlt egy évben több mint 100 tetoválást csináltam. Szeretem azt a nyugalmat ami kint van, szeretem azt, hogy azt éled meg, amit szerintem minden embernek meg kellene élnie, méghozzá azt, hogy ha dolgozik, azért dolgozik, hogy tudjon élni és nem azért él, hogy dolgozzon

– mesélt új életéről ÉNB Kristóf, akinek külföldön is könnyen megy a csajozás. Más kérdés, hogy nem érdeklik a helyi lányok.

A legjobban úgy lehet csajozni Németországban, hogy ha az ember átengedi a lányokat a zebrán. Ezt nem nagyon értik, egymásra néznek és az van az arcukon, hogy ez a srác most tényleg átenged? Aztán benéznek a kocsiba, mosolyognak, integetnek, de igazából a német lányok nem az eseteim.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik