Szórakozás

Öltáncot adott a repülő utasainak, tömegverekedés tört ki

Videó is kikerült arról az esetről, amikor a Londonból Ibiza felé, egy repülőgépen is ivott már egy nő, aztán öltáncot adott vadidegen férfiaknak, elővette a melleit, cigánykerekeket hányt, majd elkezdett civakodni.

A gép már eleve késett – írta a Unilad –, így a nő csak még több italt tudott elfogyasztani a felszállás előtt, pedig már így is elé harsány volt.

Aztán verekedés lett mindebből, mikor a nő nem akarta bekötni a biztonsági övét a leszálláshoz készülődve. Fel-alá járkált, egy barátja próbálta lecsitítani, sikertelenül.

Ekkor elkezdte az emberek fejét tapizni, és amikor egy lányt is megtapizott, az ellökte a kezét. A videóban a férfi középen, megpróbálta megvédeni a barátnőjét, a mögötte ülő szőke nőt.

– nyilatkozta a videót készítő Josh a lapnak. Noha úgy tűnik, a férfi támad a feketeruhás lánynak, ez pont fordítva történik, ő csak védelmezi a csaját.

Mikor leszállt a gép, addig senki nem hagyhatta el, míg a rendőrség meg nem érkezett, és letartóztatták a botrányt okozó feketeruhás fiatalt.

 

 

 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik