Szórakozás

Ördög Nóráék szerint a szex akkor is megoldható, ha gyerek a szülők ágyában szeretne aludni

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál meglepő őszinteséggel beszélnek életükről nem régen indult Podcast sorozatukban, amely a Nánásiék nevet viseli. Legutóbbi adásban például arról meséltek hallgatóiknak, hogy miképp oldják meg az intim együttléteket, annak ellenére, hogy gyermekeik az ő ágyukban alszanak.

Ördög Nóra sosem elégedett magával a képernyőn
Nem is szereti visszanézni magát a műsorokban.

Bár sok mindent megpróbáltak, a sztárpár gyerekei egyelőre nem saját szobájukat választják éjszakánként, és bár sokan úgy gondolják, hogy ez nem egészséges – nem csak a gyerekeknek, de a szülőknek sem -, a műsorvezető úgy gondolja, hogy minden megoldható.

Az a helyzet, hogy valóban, ha ott a gyerek, akkor vannak bizonyos akadályok, de ha egyébként van a gyereknek saját szobája és saját ágya is, azért meg lehet azt oldani, hogy ugyan elaludt a te ágyadban, de átviszed az ő ágyába. Kiszámíthatóan mégis csak lehet tervezni azzal a üres ággyal

– hangzott el az adásban, amelyben Ördög Nóra azt is hozzátette, hogy szerinte nem kell senkinek rosszul éreznie magát attól, ha fárasztóbb napok után megengedi gyermekének, hogy a szülők ágyában aludjon.

(Kiemelt kép: Instagram/@ordognora)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik