Szórakozás

Elfogták az egész várost rettegésben tartó kakibombázót

Nem jött össze neki az élet, ezért épületek tetejéről dobálta az ürülékkel teli zacskókat.

Letartóztattak a kínai Changsha városában egy 32 éves férfit, aki hónapokon át dobált széklettel teli zacskókat épületek tetejéről az utcára – jelentette a helyi sajtó. A csak Lu vezetéknéven említett férfit egy étterem tulajdonosai fogták el, miután a vendéglő majdnem tönkrement az égből rendszeresen a bejárat elé hulló bűzös csomagok miatt.

Az éttermet vezető testvérpár hiába értesítette a rendőrséget, hogy hónapok óta valaki szarral dobálja őket, elijesztve ezzel a vendégeket, akik nem akartak a kaikdobáló áldozatává válni. Miután a rendőrök képtelenek voltak megtalálni a tettest, a testvérpár úgy döntött, saját kezükben veszik az irányítást.

Egyikük felment a 19 emeletes épület tetejére, és várni kezdett a kakiidobálóra. Augusztus 24-én, reggel nyolc órakor végül sikerült is tetten érnie a férfit, aki egy ürülékkel teli zacskóval érkezett meg a tetőre, és éppen le akarta dobni, amikor a lesben álló étteremtulajdonos odarohant hozzá, és sikerült letepernie.

A férfit ezután átadták a rendőröknek, akiknek Lu elmagyarázta, miért is kezdett a kakidobálásba. A beszámolók szerint a férfi irigykedett a sikeres vállalkozókra, miután saját életét kudarcnak tartotta. Ezért megpróbálta tönkre tenni azokat, akiknek összejött az élet.

A rendőrség közlése szerint Lu legalább húsz kakitámadást hajtott végre a környéken. A férfit 15 napra bezárták. A helyi sajtó arról nem tett említést, hogy eljárást indítanak-e ellene.

Kiemelt Fotó:Shanghaiist

Ajánlott videó

Olvasói sztorik