Szórakozás

Az Ikeában aludtak az autópályán rekedt emberek

A svéd üzletlánc befogadta a hatalmas dugóban rekedt autósokat, akik kényelmes ágyakban fekve várhatták az út megnyitását.

Több mint kétszáz ember talált menedékre egy angliai Ikeában, miután egy nagy baleset miatt le kellet t zárni egy autópályát London közelében – jelentette a helyi sajtó. Többen is a Twitteren osztottak meg képeket arról, ahogy a bútorbolt ágyaiban fekve várják, hogy újra rendesen járható legyen az út, és haza tudjanak menni.

A baleset – amiben senki sem sérült meg súlyosan – helyi idő szerint kedden kora délután történt, de az utat egész estére teljesen le kellett zárni a felborult teherautók miatt.

Sok autós az autójában volt kénytelen eltölteni az éjszakát, és volt, aki azzal viccelődött, hogy legalább vécéjük van, miután meglátott egy hordozható vécéket szállító teherautót.

Az Ikea szóvivője megerősítette, hogy befogadták a baleset miatt ottrekedt embereket, akik az autójuk helyett inkább az áruházban várakoztak a dugó lecsengésére. A szóvivő elmondása szerint elvileg este 10 órakor zártak volna, de az ott rekedt emberek miatt ezt kitolták majdnem egy órával. Az egész éjszakát végül senki sem töltötte el az áruházban kiállított ágyakban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik