Szórakozás

Vasvári Vivien esküvője egyszerre volt megható, luxi és vicces

A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Vasvári Vivien és párja, Szegedi Ferenc AKA Fecsó július 21-én tartották polgári esküvőjüket, amit a nagyközönség végül augusztus 27-én egy luxusfeleséges különkiadáson belül nézhetett meg a Viasat3-on. A Bors szerint ugyan Vasvári lemásolta Szabó Zsófi esküvőjét – hiszen mind a két ceremónia ugyanazon a helyszínen volt, mindkettőn voltak virágok, mindkét menyasszony többször váltott szettet, sőt mindketten SZŐKÉK – ez azért nem feltétlenül állja meg a helyet. Ha valaki nem látta volna a luxusfeleség nagy napját, vagy éppen nincs ideje megnézni a hétfői adást, de mégis kíváncsi lenne a részletekre, egy percig se csüggedjen, mutatjuk ugyanis Vasvári Vivien esküvőjének legizgalmasabb részleteit.

A Bors szerint Vasvári Vivien lemásolta Szabó Zsófi esküvőjét
Még az oltárnál is ugyanazt mondta mind a két menyasszony – igen!

Vasvári amúgy összesen kétszer mondta ki az igent Fecsónak, és bár hihetnénk, hogy ez pusztán a show kedvéért alakult így, valójában vallási okai voltak. A luxusfeleség és párja ugyanis ortodox vallásúak, így templomi esküvőjüket – aminek helyszíne ugyanaz a Petőfi téri Istenszülő elhunyta Nagyboldogasszony-székesegyház volt, ahol júniusban kisfiát, Edwardot is megkeresztelték – a polgári szertartás előtt egy héttel, július 15-én tartották a vallás hagyományainak megfelelően. Bár a ceremónia sajtónyilvános volt, a meghívott vendégek között csak a szűk családi kör tagjait láthattuk, ezzel ellentétben a polgári szertartás vendégserege közel 200 főt számolt.

És ezzel is el is érkeztünk a tegnapi speckó Feleségek luxuskivitelben részleteihez.

Az epizód valóban különleges volt, hiszen ha eltekintünk a műsorra alapvetően jellemző nagyzolástól és luxitól, akkor talán azt is mondhatjuk, hogy most kaptuk az elmúlt két évad legőszintébb pillanatait. A friss házasokon valóban látszott, hogy megjátszott érzelmek nélkül fontos számukra ez a nap, a többi luxusfeleség számára pedig valóban fontos volt, hogy barátnőjük/munkatársuk nagy napja jól sikerüljön és Vasváriék a lehető legjobban érezzék magukat.Mit érne azonban egy bulvárcikk a vicces jelenetek felsorolása nélkül? Hát semmit, így jöjjenek most ezek.

A dress code hiánya

A legnagyobb kavarodást a luxusfeleségek között talán az okozta, hogy a meghívókon nem szerepelt semmilyen öltözködési útmutató. És bár viszonylag elég hamar kiderült, hogy a menyasszony nem szeretné, ha fehér, fekete vagy piros ruhában érkezzenek a vendégek, szinte az egész epizód ekörül a dilemma körül forgott.

Fecsó szerint a babakocsik összecsukásának bonyolultsága vetekszik az űrtechnika nehézségeivel

A vőlegény talán egy kicsit túlizgulta az esküvő előkészületeit, nem tudta ugyanis összecsukni kisfiának hordozóját. Ezt persze Vasvári a másodperc tört része alatt megoldotta.

Polgár Tünde szőrös cipője

És akkor ehhez így nem is írunk semmit.

Fotó: Viasat3

Csősz Boglárka és stylistja = Bajos csajok főszereplői

Attól próbáljunk meg eltekinteni, hogy a duó párbeszédei pont annyira tűntek megrendezettnek, hogy az sem lett volna meglepő, ha szövegkönyvet tartanak a kezükbe, azon viszont kár lenne szemet hunyni, milyen tökéletesen hozták a folyamatosan szemétkedő Regina George-ot. Kedvencünk pedig egyértelműen a stílustanácsadó dilemmája volt, aki azon gondolkodott, hogy „hogyan tudná NEM túlöltöztetni Csősz Boglárkát a menyasszonyhoz képest”.

Amiről persze egyből eszünkbe jutott ez a jelenet:

via GIPHY

Yvonne Dederick szolid és visszafogott otthoni sminkje <3

Fotó: Viasat3

Csősz Boglárka nem hajlandó a lábain állni

A luxusfeleség szerint egy buliba nem szabad elsőnek megérkezni és ő ezt be is tartja.


És csak, hogy a megható pillanatok se maradjanak ki:

Köllő Babett elsírta magát, mikor meglátta Vasvárit menyasszonyi ruhában

Vasvári Vivien pedig akkor sírta el magát, amikor köszönetet mondott szüleinek

Végezetül pedig, ha valaki egyben szeretné látni az egész esküvőt, az erre a linkre kattintva találja a teljes epizódot.

(Kiemelt kép: Viasat3/Feleségek luxuskivitelben)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik