Szórakozás

Klippremier a 24.hu-n: Dallos Bogi és Freddie bokáig feltűrt farmerben énekelnek Első emeletet

Nálunk látható először Dallos Bogi és Freddie első közös dala, ami az Első emelet Csakazértis szerelem című számának feldolgozása. A színeiben és ruhákban is nagyon 80-as évek hangulatú klipet Miki357 rendezte:

Manapság nagyon divatos visszanyúlni a 80-as, 90-es évek dalaihoz, nem hiába. Akkoriban nagyon sok olyan szám született, amit érdemes felidézni. Az eredeti dal olyan, amit nem lehet megkerülni, így nemcsak megtisztelő feladat volt ezt újragondolni, hanem izgalmas kihívás is. A dal nagyon karakteres, de szerettünk volna újat alkotni, kicsit saját stílusunkra formálni, megtartva az eredeti dal dallamvezetéseit, ehhez pedig a páros koncepció is nagyban hozzájárult

– mondta Freddie.

Az Első emelet eredeti száma és az ahhoz készült klip már több mint 30 éves, ezzel kapcsolatban Dallos Bogi azt mondta, hogy a szám mondanivalója szerinte

egy generációkon átívelő üzenet, amelyet mi most kicsit új keretbe helyeztünk, hála a nagyon mai, izgalmas hangszerelésnek.

Ha valakit nagyon elkapott volna a nosztalgia, itt van az eredeti szám és a hozzá készült videóklip is, amit érdemes hunyorogva nézni annak minősége miatt. Vagy helyette inkább nézze meg mindenki az új klipet.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik