Szórakozás

Csak mosni ment, a gyerekek 10 perc alatt tönkretették a házat

Elég volt tíz percig magára hagyni a testvéreket ahhoz, hogy kidekorálják a ház felét. Meg ha már ott voltak, a húgukra is kentek egy kicsit.

A két gyerkőc, a négyéves Hollie és a kétéves Evie a fürdőt, a hálószobát, a lépcsőfordulót, sőt, még a kishúguk arcát is összefestékezték, míg az anyjuk a a mosással ügyködött egy emelettel lejjebb.

Az emeleti falak lila festékkel voltak kimázolva és a szőnyegen is akrilfestékes üvegek voltak szanaszét szórva. A gyerekeket a fürdőszobában találta meg, a kádban táncikálva, tetőtől-talpig festékesen.

Az anyuka, Emma Howes, elmagyarázta hogyan voltak képesek ilyen gyorsan végigcsinálni mindezt, míg ő nem figyelt oda.

Emma azt mondta, a lányok egy dobozból kaparintották meg a festékeket, ami az ágy alá volt dugva. A dobozt valószínűleg elejtették, a festékeek pedig szétszóródtak a földön – innentől már szabad volt a pálya a kicsiknek.

Nem sokkal később vette észre, hogy legkisebb lányát, Conniet is kimázolták a nővérei.

Szó szerint nem tudtam mit mondani, nem tudtam beszélni a sokktól

– idézi Emma a reakcióját a Daily Mail.

Először nekiállt maga takarítani, órákig csinálta, aztán csak felhívott egy szakembert, aki 100 fontért, vagyis 36 ezer forintért vállalta el a feladatot. És noha az anya legszívesebben sírt volna, mikor meglátta a felfordulást, azt mondja, ma már csak nevetnek az egészen.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik