Szórakozás

Polgár Dániel zseniális oltást kapott anyjától Instagramon

Polgár Dániel, Polgár Tünde fia még csak 16 éves, de az utóbbi időben minden jel szerint Instagram-sztárrá szeretné felfuttatni magát, amiért mindent meg is tesz.

Például kezében egy pohár pezsgővel köszönti 10.000 rajongóját, mint a nagyok. Csak azzal nem számolt, hogy anyja csúnyán lebuktatja majd. Polgár Dániel érthető okokból nem reagált anyja kommenjére.

Fotó: Instagram

Ezután egy kissé viccesen hat a fennkölt szöveg:

Ma elértünk valamit amiről 3 hónapja amikor elkezdtem ezt az egészet meg álmodni se mertem. 10,000 követő Instagramon de ami nekem sokkal többet jelent az az hogy elértük az 1 millio megtekintest a YouTube-on. Kevesebb mint 20 video kellet hogy elérjük ezt a hihetetlen merfoldkovet❤️ nélkületek tényleg nem tudtam volna idaig eljutni. Nem is tudom elmondani tényleg hogy mennyire örülök ennek és annak is hogy itt vagytok és nézitek a videoimat. Remelem meg sokaig csinálhatom ezt az egészet. Remelem meg sok ember életet megváltoztathatjuk együtt és én is megtanulhatók magyarul😂 Koccintsunk arra hogy ez meg csak a kezdet és meg nagyon sokaig és messzire fogunk együtt eljutni és megváltjuk a világot🥂🥂❤️

Kiemelt kép: Instagram / daniel.polgar16

Ajánlott videó

Olvasói sztorik