Szórakozás

Minden, amit a nyár legmenőbb tech cuccairól tudnod kell! (x)

A nyár a lazulás időszaka, ilyenkor igazán édes a semmittevés. Ha azonban nem szeretnénk a teljes nyarat strandon fekvéssel vagy egy szállodában tölteni, érdemes szemügyre venni, milyen szórakoztató kiegészítőkkel dobhatjuk fel a meleg napokat. Szerencsére ma már nem kell messzire menni ahhoz, hogy innovatív és menő cuccokkal belevágjunk a legizgalmasabb kalandokba. Íme, amit tudni akartál a drónról, a rollerről, a hoverboardról és az elektromos gördeszkáról az Euronics szakértőitől!

Drónok harca

A drón az utóbbi évek igazi slágerterméke, ami nem meglepő, hiszen ez a kis távirányítós helikopter könnyen a legjobb játszótársunk lehet. Ezeknek a szárnyas búgó masináknak a java már profi beépített kamerával rendelkezik, amely garantáltan új perspektívákat nyit majd meg előttünk. Egyedül vagy a család társaságában is jó buli egy drónt felküldeni, hiszen nem csak látványos felvételeket készíthetünk vele, maga a reptetés élménye is kiváló adrenalinforrás. Ha életünk első drónjának megvételére készülünk, érdemes alaposan utánajárni, milyen funkciók találhatók a kis szerkezetben. A piac egyik legmeghatározóbb szereplőjének, a DJI-nek hála már olyan drónt is választhatunk, amely amellett, hogy brutális 4K videókra és 32 megapixeles gömbpanorámás felvételekre képes komoly érzékelőrendszerének hála aktívan elkerüli az előtte és a mögötte lévő akadályokat, és akár 68,4 km/h sebességgel uralhatjuk vele az eget. Bármilyen típus mellett is döntünk, érdemes átböngészni a drónozás jelenlegi szabályait, mielőtt a magasba szállnánk.

 

Száguldás, roller, szerelem!

Közlekedésre és sportolásra is kiváló, mi az? Hát a roller! A tikkasztó hőségben kellemes érzés kétkeréken suhanni, és élvezni a menetszél frissítő hatását, ráadásul stílusos is. Ha szeretjük a sebességet, válasszunk elektromos rollert, amely 25 km/h maximális sebességével a vezetés új dimenzióját tárja elénk. A bevállalósaknak pedig egy elektromos gördeszka vagy egy klassz hoverboard a nyerő, amely a segway kormány nélküli változata. Remekül fejleszti a koordinációs készséget, beépített hangszóróinak köszönhetően pedig még a talpalávalóról is gondoskodik. Ne tévesszen meg minket, hogy habár repeszteni nem lehet vele, kapaszkodó nélkül így is rendesen növeli az adrenalinszintet. Akár roller, akár hoverboard, figyeljünk arra, hogy az előírásoknak megfelelően közlekedjünk!

 

Ha szeretnéd a nyarat valamelyik cool kiegészítővel megfűszerezni, fedezd fel őket az Euronics.hu webáruházban, vagy keresd fel az országszerte elérhető Euronics üzletek bármelyikét! 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik