Szórakozás

Görög Zita: Nem volt személyiségem

Tatár Csilla a nyári különkiadásban Görög Zitával beszélget arról, hogy mit jelent a természetesség, hogyan találta meg önmagát, hogyan változott a személyisége az anyaság miatt.

Görög Zita szerint a természetesség nagyjából egyenlő az ösztönösséggel, az első, átgondolatlan reakciót jelenti, ami jön az emberből. Abban a világban viszont, ahol mozgott, ez nem volt jellemző.

Olyannyira nem volt személyiségem, mert megszoktam, hogy minden nap más személyiséggé sminkelnek, hogy kicsit elfelejtettem önmagammal foglalkozni.

Hiába voltak meg a saját külön tevékenységei, versírás, meseírás, olvasás, mégis kereste önmagát. A modellkedés szerinte kicsit el is várja ezt a típust, a legjobb, ha valaki olyan, mint egy fehér lap, amire azt festenek, amit akarnak. A tévézés már egészen más embert kívánt.

Nagyon sokáig nem lett belőlem erős személyiség, amikor édesanyává váltam, akkor találtam önmagamra.

Gyermeke volt az első, aki előtt mert táncolni, énekelni, olyan dolgokat csinálni, amiket addig csak egyedül tudott, amikor senki se látja. Nem tartja magát egy karrierista nőnek, igazi belső késztetése nem volt arra, hogy mindenen és mindenkin keresztül törtetve legyen sikeres, így amikor a gyermekei megszületettek, el tudta ezeket engedni, és lecsendesedni.

Felismertem a saját határaimat, hogy ebben sem vagyok a legjobb, nem az én utam.


Kiemelt kép: Instagram / @gorogzita

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik