Szórakozás

Újabban ezzel a bizarr módszerrel próbálják a nők megnöveszteni a mellüket – VIDEÓ

Egy új trend miatt sok nő fogkrémmel és vazelinnel keni a mellét, hátha azok attól megnőnek.

Az évek során már sok bizarr házi praktikát láthattunk, amivel a nők megpróbáltak változtatni a külsejükön, hogy megfeleljenek a tőlük elvárt, ideális női képnek. A legújabb ilyen felkapott fortély, hogy fogkrémmel kenik a melleiket – elvileg ettől 30 nap alatt megnőnek, ráadásul a fogkrém a mellek megereszkedését is meggátolja.

NaturalBeauty556 nevű Youtuber is közzétett egy videót „Tighten Sagging Breasts in 6 Days Using Toothpaste No Jokes 100% Working Result In Live Demo” címmel, ami annyit tesz, hogy

Feszesítsd Lógó Melleid 6 Nap Alatt Fogkrémmel Nem Vicc 100% Működik!

A blogger a videóban megmutatja, hogy hogyan készítsünk fogkrémből, joghurtból, uborkából, lisztből és tojásfehérjéből egy keveréket, amit utána a mellkasára is ken.

Más Youtuberek, mint például ZonelynTV elmondták, hogy ők a fogkrémet a mellbimbóikra rakják, a melleiket pedig vazelinnel kenik be, hogy növeljék a méreteiket.

Azt rég tudjuk, hogy a fogrkém jó a pattanásokra és szárítja a bőrt, de vajon tényleg segít abban, hogy műtét nélkül nagyobb melleket varázsoljanak maguknak az emberek? Nos, a szakértők szerint nem.

Ez a bizarr tanács egyszerűen vadássza azokat a nőket, akik nincsenek megelégedve a mellméretükkel és bármilyen furcsa csoda-módszert kipróbálnának, hogy megoldják a problémájuk.

– mondta Christopher Inglefield, egészségügyi vezető a Metro.co.uk-nak

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik