Szórakozás

Tönkretette a kirándulást a férfi, aki nem a kezével kopogott a kocsiablakon

Éppen sült krumplit majszolt volna anya és lánya az autójukban, amikor odalépett a maratoni hosszúságú ivászaton levő John Henson. A férfi az autónak kezdte el csapkodni a nemi szervét, mire az egyik nő hozzávágta a krumplit és felhúzták az ablakokat.

Henson ennek ellenére nem hagyta abba a csapkodást, sőt az ablakon keresztül szerette is volna az autón belül tudni, mindezt (mikor máskor, mint) fényes nappal az angliai Redcar központjában.

Az egyik nő később a bíróságon úgy nyilatkozott a Metro szerint, hogy ők nem redcariak, máskor az unokáit is el szokta vinni oda, még szerencse, hogy most nem tette.

Üvöltöztek, hogy takarodjon onnan, el is akartak indulni a kocsival, de nem tudtak elállni. A férfi ekkor lehúzta a nadrágját és odaszékelt az utcára melléjük.

A 44 éves Hensonról a bíróságon kiderült, hogy hajnali fél öttől egy nightclubban szórakozott, majd nyolctól egyedül italozott tovább. Kokaint is találtak a szervezetében, és az is elhangzott, hogy 22 éves kora óta problémája van az alkohollal. 18 hónap közmunkára és a két nőnek, valamint még egy tanúnak 100 font (36 ezer forint) megfizetésére kötelezték.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik