Szórakozás

Leleplezték az amerikai egydolláros bankó titkát

Az Amerikai Egyesült Államok egydolláros bankója a legismertebb pénze. Mindenki tudja, hogy az első elnök George Washington portréja van rajta, illetve egy piramis, aminek felső csúcsa egy fénylő háromszög, benne a mindent látó szemmel. Többek közt ez utóbbi miatt került a bankjegy az összeesküvés-elméletek híveinek célkeresztjébe.

Scott C. Waring, az UFO Sightings Daily blog tulajdonosa most egy egészen új titkát leplezte a bankónak: az valójában egy földönkívüli portréját ábrázolja – írja a brit Metro.

Kép: UFO Sightings Daily

Waring mindenkit biztosít, hogy az ufófejet nem ő rajzolta a papírpénzre, csak lefotózta azt, majd variált egy kicsit a kontraszttal. A szerző azt mondja, a felfedezése nem csak azt bizonyítja, hogy az idegenek léteznek, hanem azt is, hogy régóta befolyásolják az amerikai kormányt.

Sajnos Waring azt is hozzáteszi, hogy szerinte az idegen faj, annyira az emberiség fölött áll intelligenciában, és fejlettségben, hogy nem igazán tudunk velük bármit is kezdeni. Legfeljebb az apró jeleit figyelhetjük meg annak, hogy ők kontrollálják a sorsunkat.

(Kiemelt kép: Wikipédia)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik