Szórakozás

Az Animal Cannibals felkeresi az őket rappelő amerikai színésznőt

Jimmy Fallon műsorának legutóbbi adásában a Szellemirtókból is ismert Kate McKinnon volt a vendég, aki legújabb, Magyarországon forgatott filmjét promózta. A színésznő elmondta, hogy borzasztóan nehéznek találja a magyar nyelvet, annyira, hogy egy év alatt még ételt rendelni sem tanult meg.

Animal Cannibalst rappeltek Jimmy Fallon műsorában
Kate McKinnon egy év alatt tanulta meg az Animal Cannibals Yozsefváros című számának szövegét.

Ám sofőrjének, Eriknek köszönhetően valami ráragadt: egy 90-es években íródott rapszöveg első verséje. McKinnon ezt követően döbbenetesen jól lenyomta a stúdióban az Animal Cannibals Yozsefvárosának első sorait. Az előadásra pedig nem csak a műsorvezető osztogatta a hűket meg a hákat, az Animal Cannibals tagjainak is tetszett a produkció.

Nagyon szeretjük Jimmy Fallon műsorát. Igaz, élőben nem követjük, de reggel felrobbant a telefonom a rengeteg üzenettől. Mindenki elküldte a videót és gratuláltak. Jóleső érzés, hogy ennyien szeretnek minket. Én is találkoztam már a színésznő nevével, de Qka MC imádja, a Saturday Night Live-ban szeretett bele

– kezdte a 24.hu-nak Ricsipí.

McKinnon kiválóan megoldotta a rappet, de nem is lepődöm meg, hiszen a színészek egyébként is profik. Habár állítólag egy évébe telt. Mindenesetre akarunk neki küldeni egy szép köszönőlevelet. Aki pedig igazán megérdemli a köszönetet az Erik, aki megtanította neki a szöveget, őt majd meghívjuk egy fagyira.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik