Szórakozás

Ezen a fotón nem biztos, hogy csak Jennifer Lopezt látod

Biztos mind ismerjük azt az érzést, amikor valaki azzal a bókkal vagy épp sértéssel illet minket, hogy valamelyik világsztárra hasonlítunk. Ez általában jóleső érzéssel önti el az embert, még akkor is, ha az esetek legnagyobb százalékában több méter távolságból sincs igazságtartalma a dicséretnek. Ettől függetlenül a világon valóban élnek olyanok, akik megszólalásig hasonlítanak a legnagyobb sztárokra. Őket gyűjtöttük most össze, a kérdés már csak az, hogy meg lehet-e őket különböztetni a valódi hírességektől.

Egy kvíz, amit csak a legnagyobb divatrajongók tudnak megoldani
Vajon össze tudod-e kapcsolni az arcot a luxusmárkával?

Elvis Presley– és Madonna-hasonmásokkal gyakorlatilag tele a világ, de mi a helyzet az új nemzedék klónjaival? Egy-kettő annyira hasonlít az adott celebre, hogy talán még autogramot is kérnénk tőle, ha szembejönne az utcán. Persze, ha a legnagyobb rajongók táborát erősítjük, akkor ilyen nem fordulhat elő velünk.

Alábbi kvízünkben világsztárokat és a rájuk megszólalásig hasonlító embereket találni. A feladat nem túl bonyolult, mindössze csak azt kell megtippelni, hogy melyik képen – ha egyáltalán rajta van – látható az igazi sztár. Kommentben jöhetnek a pontszámok!

(Kiemelt kép: Instagram/ @jlo @jayfromhouston)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik