Szórakozás

Előkerült Terecskei Rita: ezt csinálja most a Zanzibar énekesnője

Az utóbbi időben kevesebbet lehetett hallani Terecskei Ritáról a sajtóban. Mindez nem volt szándékos, egész egyszerűen így alakult, a Zanzibar énekesnője egyébként sem szeret huzamosabb ideig a figyelem középpontjában lenni, mert úgy érzi, ettől kiég. Testileg és lelkileg is szüksége volt a háttérbe húzódásra – így sikerült ugyanis stabilizálnia a nagymértékű fogyást okozó betegségét. Ritánál 16 évvel ezelőtt pajzsmirigy-túlműködést diagnosztiozáltak, ez volt az oka a testsúlyingadozásának.

Közzétette: ZANZIBAR – 2018. június 1., péntek

Betegségtudatom valójában sosem volt, mindig úgy tekintettem erre az egészre, mint egy állapotra, csak aztán jöttek azok az emberek, akik 72 kilós koromban azzal gyanúsítottak, hogy biztos éjjel-nappal eszem, a fogyásom után pedig jöttek a találgatások, hogy mi vagyok: rákos, AIDS-es vagy épp drogos. Ez megviselt

– mondta a BEST magazinnak Terecskei Rita.

Aggodalomra semmi ok, az énekesnő azóta jól van és meglehetősen aktív életet él. Gőzerővel koncertezik a jövőre 20 éves Zanzibar zenekarral, míg szabadidejében hobbijának hódol: barkácsol és kutyákat kozmetikáz.

Exkluzív sztorikkal megjelent a BEST. Keresd a magazint az újságárusoknál!

Közzétette: BEST Magazin – 2018. július 26., csütörtök

Kiemelt kép: Facebook/ZANZIBAR

Ajánlott videó

Olvasói sztorik