Szórakozás

Gwyneth Paltrow kiakadt, hogy még Rihanna nőverő pasijánál is jobban utálták

Gwyneth Paltrow a napokban adott a New York Times magazinnak interjút, amiben többek közt arról is beszélt, hogyan érezte magát, amikor 2013-ban a leggyűlöltebb celebbé választották.

Emlékszem, arra gondoltam; Tényleg? Jobban utálnak, mint Chris Brownt? Engem? Tényleg? Hű. Egyébként ugyanazon a héten a People magazin a legszebb nőnek választott meg, én pedig nem értettem, mégis hogy lehet, hogy egyszerre gyűlölnek és tartanak a legszebbnek is

– mondta Paltrow, aki végülis tök jogosan akadt ki azon, hogy az emberek jobban utálták akkoriban, mint Chris Brownt, aki megverte barátnőjét, Rihannát.

Mondjuk annyiból is érthetetlen, hogy a színésznőt 2013-ban gyűlölték a legjobban, mert Paltrow és exférje, Chris Martin csak 2014-ben szakítottak, és akkor találták ki az ominózus

tudatos eloldozás

kifejezést kapcsolatuk befejezésére. Ha másért nem, akkor ezért viszont már tényleg lehet egy kicsit utálni Paltrow-t, bár évekkel később ő is belátta, hogy nem volt túl szerencsés egy ilyen bénán modoros szöveget használni.

Kiemelt kép: Mat Hayward/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik