Szórakozás

Kudarcként élte meg a válást Jaksity Kata

Jaksity Kata másfél évvel ezelőtt vált el férjétől, akivel huszonkét évig alkottak egy párt, és három gyermekük is született. A tévés nem adta könnyen a házasságát, de nem sikerült megmenteni a kapcsolatot.

Hazudnék, ha nem éltem volna meg bukásként, kudarcként a válást. Mérlegelnem kellett, hogy mi a jobb: ha állandó feszültségben élünk a volt férjemmel, ami a gyerekekre is rossz hatással lett volna, vagy belátjuk, hogy ennek vége és megpróbáljuk külön utakon rendezni az életünket. Most sikerült eljutnunk a volt párommal egy nagyon korrekt viszonyig, és a gyermekeink érdekében igyekszünk normálisan élni. Ez az út rögös volt, sok súrlódással és kompromisszummal járt, de jobb a viszonyunk, mint a házasságunk utolsó szakaszában

– mondta a Borsnak Jaksity Kata, aki sok férfi kíváncsiságát felkeltette, de még nem talált új párra.

Ha teljesen őszinte akarok lenni, a férfiak többsége nem szereti az önálló, sikeres nőket. Pedig jó lenne, ha felismernék, hogy egy erős nő nekik is erőt adhat, és komoly támaszt jelenthet. Jó lenne, ha itthon is erősödne az a nézet, hogy a háztartást és gyereknevelést is közösen vállalják, és ha a nő így is tud karriert építeni, az leveszi a férfi válláról azt a borzasztó terhet, hogy egyedül kell eltartania a családját. Szóval a csalódástól függetlenül továbbra is a partnerkapcsolatban hiszek.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik