Szórakozás

Csajozni tanítja a fiatalokat Rózsa György

rozsa-gyorgy(650x433)(1).jpg (rózsa györgy)
rozsa-gyorgy(650x433)(1).jpg (rózsa györgy)

Rózsa Györgyöt saját bevallása szerint hetvenegy évesen is imádják a nők, mert igazi úriember. A Bors szerint pontosan tudja, hogyan illik a hölgyekhez közeledni és mit kell tenni azért, hogy a szerelem lángja sokáig égjen – ezért arra kérték, hogy ossza meg tapasztalatait az olvasókkal.

Rögtön az első: minden fiú jól jár, ha többet hallgat.

A lányok szeretik, ha elmesélhetik a gondjaikat, bajaikat, örömeiket. Minden fiú jól jár, ha többet hallgat, mint beszél. Nekem is nehéz volt ezt betartanom, de utólag sokszor bebizonyosodott, hogy megérte

– mondta Rózsa, aki azt is tanácsolja, hogy ajándékkal készüljünk a randikra.

Sajnos a fiatalok jó részéből kiveszett az a régimódi udvarlási szokás, hogy virágot, bonbont vigyenek a randevúra, vagy valami apróságot, meglepetést, amire a hölgy nem számít. Például felidézni azt, milyen ruha volt rajta az első találkozáskor, hol csókoltuk meg először. Így érzik, hogy mély benyomást tettek ránk, és lenyűgözve érzik magukat.

A háromszor is megnősült legendás tévés tanácsai között van az is, hogy ne hazugsággal csábítsuk el a partnerünket, és szintén fontos, hogy a férfi tartsa kézben a programszervezést.

A lányok nem szeretik a pipogya, lusta, határozatlan fiúkat, akik részt vesznek ugyan a különböző programokon, de nincs saját ötletük. Szervezzék meg ők a mozit, az esti színházat, menjenek lovagolni, kerékpározni, kirándulni… Az igazi férfi legyen ötletgazda és tartsa kézben a programszervezést!

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik