Szórakozás

Pachmann Pétert ötödikben megalázta a tanárnője

Pachmann Péter a Blikknek nyilatkozott arról, hogy énektanárt fogadott és komolyabban elkezd foglalkozni a zenével. Mint mondta, A Nagy Duettben való szereplése után jött meg igazán az önbizalma, amit még az általános iskolában rombolt le egy tanárnő.

Egy igazi mélypont volt az életemben: általános iskola ötödik osztályában volt egy tanárnő, aki egy iskolai Ki mit tud? versenyen megalázott. Egy sporthíradó-utánzással készültem, Vass István Zoltánként, és hatalmas sikert aratott. Ágota néni azonban odajött hozzám, és közölte, szégyelljem magam, hogy nem készültem, és vegyem tudomásul, belőlem sosem lesz tévébemondó. Ezek után minden prózamondóversenyen ott lebegett előttem a szemüveges Ágota néni képe

– mondta a lapnak Pachmann, aki már ki is próbálta magát a színpadon.

A VOLT Fesztiválon felléptem beugrós énekesként egy „öregfiúk-zenekarban”. Mindig is szerettem ezt a világot, az éneklést, a színpadi mozgást, még ha egyelőre ez elég bátortalanul is sikerült. A zenekar, amellyel felléptem, a Midlife Crisis nevet viseli, de hiszem, hogy az életben vannak dolgok, amelyeket ha nem próbálunk ki, szegényebbek leszünk. Olyan vágyaim nincsenek, hogy ejtőernyővel ugorjak vagy vegyek egy Ferrarit, de ez a csapat jót tesz a lelkemnek. Már a próbák is olyanok, mint amit az ember gimisen képzel el magának: lepukkant gyárépület alagsorában nyomjuk a rock and rollt.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik