Szórakozás

Máltán is befut a magyar énekesnő

Ira Losco és Jason Derulo dala buzdított szurkolásra a VB-n. A világhírű énekesnő most egy magyar tehetséggel dolgozik együtt. A Tandi Florával készített duettjéhez videóklipet is forgattak, amiről már a külföldi sajtóban is cikkeznek.

Az Eurovíziót kétszer is megjárt máltai szupersztár a magyar tehetséggel, Tandi Florával énekelte lemezre a What if című sláger várományos dalt. Az ehhez forgatott klipet Ira Losco hazájában vették fel, de a kisfilmet magyar stáb készítette.

Két különböző stílusú nőt is összeköthet, ha ugyanabba a férfiba szeretnek bele. A dalt is hasonlóképpen hangszereltük a kettőnk teljesen más hangszínére. Az enyémek akusztikusak, Ira részei elektronikusak, a refrénben pedig keveredik a két stílus

– magyarázta a magyar énekesnő, aki nemrég Hollandiában és egy hatalmas indiai fesztiválon is koncertezett.

A szerelmi háromszög izgatta a fantáziámat, mert a magánéletemben még sosem voltam ilyen helyzetben. Így a dal nem önéletrajzi ihletésű

– fűzte hozzá Ira Losco, akit Málta két ízben is delegált az Eurovíziós dalversenyre: 2002-ben a dobogó második fokáig jutott, 2016-ban 12. helyezést ért el, Jason Derulóval készült Colors című kettőse miatt pedig a hetekben újra felhívta magára a világ figyelmét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik