Szórakozás

Átszökött a zöldhatáron Pumped Gabo

Mit csinál az ember, ha nyaralni indult, de otthon felejtette a papírjait, és erre csak a határ előtt kevéssel jön rá? Vagy bosszúson visszafordul értük, vagy esetleg felhív egy ismerőst, hogy hozza őket utána. Nem úgy Pumped Gabo, aki keményebb ennél, és iratai hiányában azt az utat választatta, hogy a zöldhatáron át megkerüli az ellenőrzést. 

Nyaralni indultak Horvátországba a haverokkal, de Pumped Gabo minden iratát otthon hagyta. Igaz, hogy EU-n belül nincs határellenőrzés, és útlevél sem szükséges, de a határon bármikor igazoltathatják, így ezt nem merte megkockáztatni a Blikk információi szerint.

Kicsit korán indultunk, így néhány dolgot elfelejtettem bepakolni, többek között az irataim is otthon maradtak. Kiakadtam, de a többieket nyilván nem akartam azzal szívatni, hogy forduljunk vissza, ezért arra gondoltam, alternatív módszerrel lépem át a határt. Míg a többiek ücsörögtek a kocsisorban, kiszálltam, majd úgy tettem, mintha pisilni indulnék. Aztán már csak a fák között kellett átkommandóznom, de ez nem jelentett különösebb problémát. Átgyalogoltam egy mezőn, amit a többiek röhögve örökítettek meg, majd bepattantam az autóba, és mentünk tovább, mintha mi sem történt volna. A focivébé döntőjét már egy horvát nyaralóban szurkoltam végig.

– mondta a Blikknek Pumped Gabo. Egy jogászt is felkerestek, aki elmondta, hogy szerencséje volt a fiúnak, ugyanis ha elkapják, akár eljárás alá is vonhatták volna.

Kiemelt kép: Instagram / @pumped_gabo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik