Szórakozás

Beckhamék nemhogy nem szakítanak, de boldogabbak, mint valaha

Victoria Beckham és David Beckham kerek 19 éve házasok, ezt ünnepelték meg nemrég egy vacsora keretében. Igen, épp mintha csak tegnap lett volna az a lakodalmuk, amin botrányos lilába öltöztek. Hiába pletykálják, hogy válófélben vannak, a jelek szerint minden a legnagyobb rendben köztük. 19 év rengeteg idő, nézzük, mennyi minden történt velük kapcsolatuk kezdete óta.

A Beckham házaspár 19. házassági évfordulóját ünnepeli
Romantikus fotót és üzenetet posztolt David Beckham.

Szerelem első látásra: a ’90-es évek

Egy jótékonysági focimeccsen találkoztak Manchesterben. Elmondásuk szerint a Spice Girls énekese stalkolta a focistát, aki viszont már megismerkedésük előtt nagy rajongója volt a nőnek, és úgy gondolta, hogy egyszer feleségül veszi majd. Egy év múlva, ’98 januárjában bejelentették eljegyzésüket, 1999 márciusában pedig megszületett első gyermekük, Brooklyn. Ekkor még nem voltak házasok.

Photo by Dave Hogan/Getty Images

Esküvőjüket 1999. július 4-én tartottál a dublini Luttrellstown kastélyban, Victoria Beckham egy Vera Wang által tervezett ruhát viselt arany koronával. A lakodalomra pedig átvedlett a lentebb látható egyenlila csodába a pár. Minden idők egyik legdrágább esküvője volt – a királyi esküvőket is beleszámítva.

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés, Júl 4., 2014, időpont: 3:56 (PDT időzóna szerint)

Aki emlékszik erre a képre a tinimagazinokból, annak van egy rossz hírünk: brutálisan régen volt kamasz.

A passzoló öltözék egyedi védjegyük lett, néhány hónap alatt a világ legtöbbet fotózott párjává váltak, bárhol megjelentek, kattogtak a fényképezőgépek.

Dave Hogan/Getty Images

Még több gyerek és a 2000-es évek

2002-ben megszületett második fiuk is, Romeo. 2003-ban Spanyolországba költöztek, mert David Beckham a Real Madridban kezdett el játszani. Nagyon hamar visszamentek Angliába, és vettek is egy házat Hertfordshire-ben, amit viccesen Beckingham-palotának neveztek el.

Közben arról pletykáltak, hogy Beckhamnek viszonya van az asszisztensnőjével, Rebecca Loosszal. Közben mindenhol együtt jelentek meg, boldognak tűntek, és magasról tettek a pletykákra. Loos nem kevés pénzt kapott a sztoriért, amely csak még jobban összekovácsolta Beckhaméket.

Normális emberek vagyunk, mint bárki más, még ha nem is mindenki gondolja ezt. Nyilván vannak összetűzéseink, mint mindenkinek, de minden nap végén arra gondolok, hogy szeretem a feleségem

– mondta Beckham, felesége pedig azt nyilatkozta, hogy sokkal nehezebb dolgokon is átestek már, ezen is túl fognak jutni.

Összetartásuk bizonyítékaként 2005-ben harmadik gyermekük, Cruz is megszületett, Baden-Badenben nyaraltak, boldogabbnak tűntek, mint valaha. 2007-ben Victoria Beckham kiszőkült, majd alig egy év múlva visszafestette barnára a haját. Közben Los Angelesbe költöztek, és nem vettek fel házvezetőnőt, arra hivatkozva, hogy

szeretjük éjszakára bezárni az ajtót és meztelenül mászkálni a házunkban.

Ahol Victoria rendetlenséget hagy, David Beckham pedig elpakol utána. Ők így egészítik ki egymást. Beckhamné a legjobb, legtámogatóbb férjnek gondolja Davidet, aki minden nap inspirálja őt.

2008-ban már tervezte elindítani saját divatmárkáját, de egyelőre az előkészületek zajlottak, és előbb egy közös illatot dobtak piacra férjével. Szeptemberben aztán saját ready-to-wear kollekcióját is bemutatta a New York-i divathéten. Közben még mindig ők voltak a világ egyik legszexibb celebpárja, amit az Armani alsónemű reklámkampányában be is bizonyítottak.

Luca Ghidoni/Getty Images

Több mint 10 év után is nagy a szerelem a 2010-es években

2011-ben már Harperrel a hasában vett részt Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjén Victoria Beckham 6 hónapos terhesen, majd 3 hónapra rá meg is született a kislány.

Danny Martindale/FilmMagic

2014-ben Amerika után ismét visszaköltöztek Angliába, Victoria Beckham divatmárkája egyre sikeresebb, a pár pedig minden évben megnyugtatta rajógóit a házassági évfordulójuk napján, hogy köszönik, nagyon jól vannak és még mindig imádják egymást. Már ha ez nem lenne egyértelmű a posztjaikból, hiszen folyamatosan töltenek fel egymásról képeket.

Legutóbb a 19. házassági évfordulót ünnepelték meg egy üveg  Bâtard-Montrachet Grand Cru 2009-es borral, amelynek értéke 1500 font, mintegy 550.000 forint. Összességében már több mint 20 éve vannak együtt. Olyan alkalom ez, ami miatt még a mindig mogorva arcú Victoria Beckham is megeresztett egy félmosolyt. Vagy valami olyasmit. Szinte majdnem mosolyog.

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés, J

úl 4., 2018, időpont: 2:12 (PDT időzóna szerint)

A szakításukról szóló pletykáknak semmi alapjuk nincs, a közösségi médiában kezdett el terjedni, hogy valófélben vannak, majd felkapta a hírt az internet, és a csapból is ez folyt. Amikor a hír alapja egy meg nem nevezett forrás, vagy egy szintén névtelen „barát”, nagyjából annyi a hír valószínűsíthető igazágtartalma, mint az ufós történeteknek. Itt állítólag a dajka mondott valamit a bulvársajtónak a válásról, de a pár jogi lépéseket fontolgat a rágalmak miatt.

A párt többször megkérdezték arról, hogy mi a helyzet a kapcsolatukkal, és minden alkalommal teljes határozottsággal tagadták, hogy bármi probléma lenne köztük. A titkuk állítólag, hogy összetartanak és segítik egymást a nehéz időszakokban, például mikor Victoria Beckhamnek a divathéten kell helyt állnia, David vigyáz a gyerekekre, programokat szervez nekik és gondoskodik róluk.

Victoria Beckham a türelemre esküszik és egy csepp titokzatosságra, mikor kapcsolatukról beszél. Emellett szerinte nem árt, ha egy nő sosem hagyja el magát, és otthon is mindig igényesen és ápoltan néz ki.

Sokan azzal vádolják őket, hogy azért vannak együtt, mert egy brandet építettek fel, amit nem akarnak veszni hagyni. Ezekre a vádakra így reagáltak:

Jobban ismerjük egymást, mint bárki. Azért maradunk együtt, mert szeretjük egymást, és mert négy csodálatos gyermekünk van. Mentünk át nehéz időkön? Nyilván, ez a kapcsolat, a házasság, a gyereknevelés és a felelősségvállalás része.

Kiemelt kép: Getty Images / Anthony Harvey

Ajánlott videó

Olvasói sztorik