Szórakozás

Koós János: Közölték az orvosaim, hogy már nem tudnak rajtam segíteni

Koós János tavaly évelején szenvedett balesetet Klapka György temetése után. Az énekes megcsúszott a havon, és eltörte a vállát, amit kétszer is meg kellett műteni. Az operációt követően rendszeresen gyógytornára kellett járnia. Ugyan a művész mindent megtett a gyógyulása érdekében, sajnos az orvosai a kezelésekkel csak keveset tudtak javítani az állapotán.

Koósnak még a hobbijáról, a fociról is le kellett mondania, hiszen tart a lebénulás veszélyétől, de a koncertjeinek számából nem adott lentebb.

Valóban közölték az orvosaim, hogy már nem tudnak rajtam segíteni. De nem is szeretnék erről beszélni, mert fontosabb, hogy tele van a naptáram fellépéssekkel, amiket továbbra is maradéktalanul tudok teljesíteni. Már most be vagyok táblázva minden szombatra és vasárnapra. Nem számít, hogy milyen sűrű a program, hiszen akárhány éves vagyok, szívesen vállalom ezeket. Ilyenkor mindig én vezetek, mert nagyon kikapcsol engem: általában a volán mögött szoktam kipihenni magam. Soha nem vagyok álmos, és nem is volt még balhém az utakon. Bármilyen későn végzünk, nem szoktunk a fellépés helyszínén aludni. Bárhova is vigyen az utunk, mindig hazajövünk utána

– mondta a Star magazinnak Koós János.

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik