Szórakozás

Vasvári Vivient meglopták a bébiszitterek

Bár Vasvári Vivien kisebbik gyermeke, Edward Dimitry még csak három hónapos, de a Feleségek Luxuskivitelben szereplője máris teljes erőbedobással dolgozik: intézi vállalkozása ügyeit, fotózásokra jár, szervezi az esküvőjét, és hamarosan egy nagyszabású tévéműsorban is feltűnik majd párjával.

A kislányom, Ariana már négyéves, így nem okozott meglepetést, hogy milyen egy újszülöttről gondoskodni. Viszont a munka ugyanúgy megy tovább, igaz, nehéz megszervezni

– mondta a Story magazinnak Vasvári, aki nagyon szeretne maga mellé egy megbízható bébiszittert, de állítása szerint nincs könnyű dolga a kiválasztásban.

Nagyon sok rossz tapasztalatom van ezen a téren, hiszen mégis egy idegent engedünk be a lakásunkba, és korábban többször előfordult már, hogy megloptak. Elsősorban orosz bébiszittert szeretnék. A kislányom félig orosz, és ha ő és a bébiszitter ezen a nyelven beszélne a kis Edward-hoz, rögtön tudna egy idegen nyelvet

– tette hozzá Vasvári Vivien, aki a cikkben azt is elmondta, hogy a hosszabb forgatások miatt fel van készülve arra, hogy magára hagyja a fiát.

(Kiemelt kép: Viasat3)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik