Szórakozás

Vajon hány napból áll Nicky Hilton egy órája?

A párizsi fashion week továbbra is tart és a legnagyobb hírességek biztosan fel is tűnnek a helyszínen, legalább az egyik nagy bemutatón. Katie Holmes, Emma Roberts és a Chanel-módra Doktor Szöszinek öltöztetett Penelope Cruz is megjelent már valamelyik nagy divatház őszi/téli kollekciójának bemutatóján.

Álomruhákban árasztották el a sztárok Párizst
Katie Holmes mellett Palvin Barbara hasonmása és Mihalik Enikő anyósjelöltje sem hiányozhatott az eseményről.

Nicky Hilton azonban mindenkit überelt. Úgy tűnik, az örökösnő mindenhol ott van. A divathét második napján például négy különböző eseményen is részt vett, természetesen négy különböző szettben. Habár a fotók alapján az kiderült, hogy a frizuráján tudott fogni egy kis időt, hiszen azon nem változtatott, de azt még mindig nehezen hisszük el, hogy az ő napja is csak 24 órából áll.

PARIS, FRANCE – JULY 02: Nicky Hilton attends the Giambattista Valli Haute Couture Fall Winter 2018/2019 show as part of Paris Fashion Week on July 2, 2018 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE – JULY 02: Nicky Hilton attends the Ralph & Russo Haute Couture Fall Winter 2018/2019 show as part of Paris Fashion Week on July 2, 2018 in Paris, France. (Photo by Pierre Suu/Getty Images)
PARIS, FRANCE – JULY 02: Nicky Hilton Rotchild attends the Dundas Haute Couture Fall Winter 2018/2019 show as part of Paris Fashion Week on July 2, 2018 in Paris, France. (Photo by Victor Boyko/Getty Images)
Fotó: Christian Vierig/Getty Images

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik