Szórakozás

Videón, ahogy a cápát etető nő lesz az eledel

Valószínűleg nem éppen így gondolta reggel, hogy különleges napja lesz az a nő, aki cápát etethetett kézből, de az egyik állat megharapta, és magával húzta a vízbe.

Melissa Brunning homokszínű dajkacápákat etethetett egy jacht tatjáról, de az egyik belesüllyesztette a fogait az ujjába, és magával húzta a fedélzetről.

Olyan gyorsan történt minden. Az egyetlen, amire figyelni tudtam, az a tény, hogy odalett az ujjam. Megragadta és olyan volt, mintha lecsupaszítaná a csontról.

Woman dragged into water while feeding sharks

A woman feeding sharks got more than she bargained for when she was pulled into the water.

Közzétette: WRAL TV – 2018. július 1., vasárnap

A 34 éves nő a cápákról és sósvízi krokodilokról ismert Dugony-öbölben ugyanakkor csak azt hitte, hogy elveszítette az ujját, miután gyorsan kihúzták a vízből a mellette álló társai kiderült, erről szó nincs:

Felkeltem, és azt mondtam, hogy elveszítettem az ujjamat, és rá se tudtam nézni, mert azt hittem, hogy nincs többé, és azt gondoltam, hogy ha meglátom, akkor sokkot kapok

– nyilatkozta később Brunning, aki viszonylag sértetlenül úszta meg a támadást, csak eltörött az ujja. Most már azt mondja, hogy rossz ötlet volt az etetés, és azt tanácsolja, senki se próbálja ki.

A dajkacápa egyébként általában nyugodt, csak akkor támad, ha fenyegetve érzi magát. Ugyanakkor a több fogsoruk és az erős harapásuk elég ahhoz, hogy könnyedén csontot törjenek.

Kiemelt kép: YouTube, via CNN

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik