Szórakozás

Sokkoló híreket kapott a hűtlen pasi barátnője

Már több mit egy éves, vagyis internetes időszámítás szerint őskövületnek számít a mém, amin egy srác, aki a barátnőjével sétál az utcán, egy másik nő után fordul, mire a barátnő dühös arcot vág. (Lásd fent!)

Carla Ramos, a modell, aki a barátnőt alakítja Antonio Guillem fotóján, így néz ki civilben, amikor a fotóiból készült reklámokkal találkozik.

Carla Ramos (@krlaramos) által megosztott bejegyzés, Aug 22., 2016, időpont: 12:25 (PDT időzóna szerint)

A Bored Panda szúrta ki, hogy egy Ernie Smith nevű twitterező új fotókat talált a lányról, amiken Clara meglepő híreket kap. Úgy tűnik, a fiatal nő ingerküszöbét még nem emelték az egekbe a kattintásvadász tartalmak, ugyanis akár a telefonján, akár a laptopján böngészget, állandóan olyasmit lát, ami szinte sokkolja.

Antonio Guillem egy interjúban elmondta, hosszú évek közös munkája után, a modelljei olyanok neki, mintha a gyermekei lennének, ezért nagyon nem szereti, ha valaki tiszteletlenül, sértő módón szerkeszt viccet a fotóiból. Van egy olyan érzésünk, hogy sokat fog bánkódni, ha a meglepett Clarát ábrázoló fotók is olyan karriert futnak be, mint a hűtlen pasis képe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik