Szórakozás

Nagyon megszenvedte a Színművészetit Gregor Bernadett

Noha Gregor Bernadett beleláthatott a színészek életébe, egy pillanatig sem gondolta volna, milyen nehéz fába vágja a fejszéjét, amikor felvételizett a Színművészetire.

Amikor felvettek az egyetemre, akkor derült ki számomra, hogy ez a hivatás milyen kőkemény munkával jár. Nagyon megszenvedtem azt a négy évet, és nem a sok munka, hanem az iszonyú pszichés teher miatt, amit a mindennapos megfelelési kényszer okozott. Nagyon rosszul reagálok arra, amikor megbántanak. Vannak olyan sebek, amiket még mindig a lelkem mélyén hordozgatok. Én érzékeny ember vagyok, de azt gondolom, az indulataimat, az érzelmeimet a privát életemben megpróbálom kontroll alatt tartani

– mondta a Star magazinnak színésznő, aki azt vallja: a színpad ad egyfajta terápiás teret számára, ahol kiadhatja a megbúvó érzelmeit. Ennek ellenére bármikor feláldozná szakmáját a családjáért.

Gregor Bernadett 46 évesen már nem aggódik a kora miatt
Pedig a 44. születésnapja sokkolta.

Ha választanom kellett volna a szakma és a család között, egyértelműen az utóbbi mellett döntök. Kilenchónapos terhesen vettem át a diplomámat, és végig az érdekelt, hogy egészségesen szülessen meg a gyerekem.

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik