Szórakozás

A luxusfeleség szerint a magyar társadalom rosszul áll a pénzhez

A Feleségek luxuskivitelben című kamureality egyik szereplője, Csősz Boglárka az RTL reggeliműsorában beszélt a pénzről, illetve arról, hogy szerinte mikor és hogyan kéne megtanítani az embereknek a használatát.

Azt gondolom, a magyar társadalom a pénzhez nagyon rosszul áll, és én szeretném ezeket a falakat ledöntögetni. Nagyon korán kellene hozzáfogni ahhoz, hogy megszokjuk a pénznek a használatát, a megkeresését, akár az óvodákban az iskolákban ezt tanítani kellene. Meg kell tanítani, hogyan kell használni, hogyan legyünk boldogok. Azt gondolom, mindenkinek jár a boldogság és az anyagi jólét. Meg kell tanítani, hogy hogyan kell ehhez hozzájutni és hogyan kell kezelni. Nekem nagyon nagy lecke volt az életem során, hogy nem volt támogatásom és mindent nekem kellett megkeresnem, beosztanom és az egész életemet létrehoznom. 24 voltam, amikor a férjemmel találkoztam, addig teljes mértékben egyedül irányítottam az életemet és minden pénzemet saját magam kerestem meg. Azt gondolom, ha valaki boldog szeretne lenni és kiteljesedni a karrierjében, az életébe, a pénz az egyik legfontosabb dolog, hogy hogyan tudjuk azt kezelni. a magyar társadalomban ez egy picit tabutéma és senki nem akar róla beszélni

– mondta Csősz Boglárka, aki az elmúlt napokban egyébként hópárducokat mentett Kazahsztánban.

Csősz Boglárka Adrien Brody-val mentett hópárducokat Kazahsztánban
Ez nem vicc és nem is túlzás, hanem véresen komoly. Ilyen egy luxusfeleség élete.

A luxusfeleség azt is elmondta, hogy már tinédzserként eldöntötte, hogy nem elég neki az az élet, valami mást akar, és azért keményen fog dolgozni. Őt az sem zavarná, ha férje munkája miatt Szaúd-Arábiába, vagy Indiába kéne költöznie, mert szerinte:

minden nőnek a férjét támogatnia kell.

A rövid interjú végén pedig arról is beszélt, hogy török férje családjába könnyen beilleszkedett, mert:

Szeretem felfedezni az új kultúrákat, nyitott vagyok rá és teljesen elfelejtem olyankor, hogy magyar vagyok.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik